Kontakta oss:

Ring oss:

010-33 33 990

Skicka e-post:

info@kureraomsorg.se

Låt oss kontakta dig:

Vår historia

Om Kurera Omsorg

När Michael Ghasri var 14 år blev hans pappa Nader felmedicinerad på sjukhuset och blev till följd av det svårt sjuk. Eftersom Nader inte längre klarade vardagen som han tidigare gjort var han i behov av personlig assistans för att få livet att fungera som före sjukdomen. Efter att ha provat olika alternativ utan att känna att de fick det stöd som de hoppats på bestämde sig Michael för att han ta saken i egna händer och själv se till så att hans pappa skulle få den bästa tänkbara servicen. Därför startade Michael Ghasri Kurera Omsorg.

För att lägga grunden för vad som skulle bli Kurera Omsorg bestämde sig Michael för att ta hjälp av barndomsvännen Christoffer. Tillsammans byggde de den fasta och trygga grunden som företaget står på idag.

Kurera Omsorg växer men för oss är det viktigt att växa långsamt. Vår företagsgrund bygger på engagemang och att vi är personliga. Därför har vi valt att växa långsamt Många uppdragsgivare har valt oss efter rekommendationer från våra kunder och assistenter. Något som vi är stolta över och som visar att vi är på rätt väg.

Skip to content