Kontakta oss:

Ring oss:

010-265 18 00

Skicka e-post:

info@kureraomsorg.se

Låt oss kontakta dig:

Juridisk hjälp

Kurera Omsorg har kompetensen och erfarenhet av överklagningar och ansökningar. Vi hjälper dig att skriva överklagan och ger dig råd vid myndighetskontakter. Det är kostnadsfritt och vi är med genom hela processen.

Det är en turbulent tid för de har som assistans och de som söker assistans. Nya domar och besparingskrav på Försäkringskassans har gjort att många har påverkats negativt. Många har förlorat timmar eller hela sin assistans.

Som enskild individ kan det vara svårt att vara uppdaterad på allt som händer med nya domar och Försäkringskassan nya riktlinjer. Kurera Omsorg hjälper våra kunder kostnadsfritt att ansöka om personlig assistans och vi hjälper till med överklagningar. Sen följer vi ärendet och hjälper dig genom hela processen.

Kurera Omsorgs juridiska team består av Joel Folestad och Martin Askow. Joel har tidigare arbetat som LSS-handläggare och har utrett om personer har behov av personlig assistans. Martin är jurist och har arbetat inom både byrå och myndighet. Tillsammans sitter de på en stor erfarenhet gällande LSS-lagen och är uppdaterade på nya domar. Som team hjälper de varandra att ge våra kunder de bästa förutsättningarna för ansökningar och överklagningar.

Funderar du på att:

  • Ansöka om personlig assistans.
  • Ansöka om fler timmar.
  • Överklaga ett beslut.
  • Ta kontakt med en myndighet.

Hör av dig till oss, så hjälper vi dig!

Vill du bli kund hos Kurera Omsorg?

Klicka här

Comments (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Skip to content