Kontakta oss:

Ring oss:

010-265 18 00

Skicka e-post:

info@kureraomsorg.se

Låt oss kontakta dig:

Juridisk hjälp

Kurera Omsorg hjälper dig att skriva ansökan, överklagan och ger dig råd vid myndighetskontakter runt din personlig assistans. Det är kostnadsfritt och vi är med genom hela processen med vår breda erfarenhet och kompetens inom området.

Det är en turbulent tid för de har som assistans och de som söker assistans. Nya domar och besparingskrav på Försäkringskassans har gjort att många har påverkats negativt. Många har förlorat timmar eller hela sin assistans.

Som enskild individ kan det vara svårt att vara uppdaterad på allt som händer med nya domar och Försäkringskassans nya riktlinjer. Kurera Omsorg hjälper våra kunder kostnadsfritt att ansöka om personlig assistans och vi hjälper till med överklagningar. Vi följer ärendet och hjälper dig genom hela processen.

Kurera Omsorgs jurist Karolina Kohlström har lång erfarenhet av assistansjuridik, både från Försäkringskassan och därefter flertalet år inom privat assistans.  För Karolina är det viktigt att säkerställa kundernas rättigheter och ha dem i fokus. Karolinas stora styrka är förmågan att se helheten i assistansen för kunden, att förena myndigheternas högt ställda krav med en hållbar vardag.

Vill du ha de bästa förutsättningarna att lyckas med din ansökan om personlig assistans, hör då av dig till oss så hjälper vi dig!

Vill du bli kund hos Kurera Omsorg?

Klicka här

Skip to content