Kontakta oss:

Ring oss:

010-265 18 00

Skicka e-post:

info@kureraomsorg.se

Låt oss kontakta dig:

Personlig assistans

Personlig Assistans

Bred kunskap inom Personlig Assistans

Vi vill göra skillnad!

Alla människor är olika. Vi vill olika saker, vi tycker olika och vi vill ha det olika. Vi på Kurera Omsorg tycker om personlig assistans och bryr oss om våra kunder och assistenter.

Vi lärt oss att personlig assistans betyder olika saker för våra kunder. Lika självklart som att alla människor är olika, lika självklart är det att våra kunder ser på det personliga assistans-uppdraget på olika sätt. Därför anpassar vi oss.

Vi bryr oss om våra kunder och dess intressen. Därför är det extra viktigt för oss när vi träffar nya kunder att vi hittar en gemensam syn på vårt uppdrag.
Vi vill vara behjälpliga med alla våra kunders önskemål. Utifrån detta bygger vi din personliga assistans tillsammans!

Kurera Omsorg erbjuder:

Kurera Omsorgs grund bygger på en personlig utformad personlig assistans.  Därför kommunikationen så otroligt viktig för oss. Vi vill att våra kunder och personliga assistenter ska ha möjlighet att dela med sig av utvecklingsmöjligheter och problem, så vi tillsammans kan utveckla din assistans.

Därför är vi närvarande och enkla att nå. Framförallt bryr vi oss om att din personliga assistans ska vara så bra som möjligt.

Därför frågar vi alltid vad du vill ha hjälp med!

Har du frågor kring Personlig Assistans?

Här nere kan ni se vad vi erbjuder och diskuterar med våra kunder hur vi sköter det tillsammans för bästa möjliga assistans. Sedan bygger vi ihop din assistans tillsammans.

Medarbetare

Som arbetsgivare är vi måna om våra medarbetares anställningsvillkor. Därför följer vår verksamhet kollektivavtalet mellan arbetsgivarorganisationen Fremia och fackförbundet Kommunal.

Framtiden

Kurera Omsorg växer men för oss är det viktigt att växa långsamt. Vår företagsgrund bygger på engagemang och att vi är personliga. Därför har vi valt att växa långsamt. Många av våra kunder har kommit till oss genom rekommendationer av våra kunder och assistenter. Något som vi är stolta över och som visar att vi är på rätt väg.

Vill du bli kund hos Kurera Omsorg?

Klicka här

Våra verksamhetsgrenar

Skip to content