Kontakta oss:

Ring oss:

010-265 18 00

Skicka e-post:

info@kureraomsorg.se

Låt oss kontakta dig:

Om oss

När Michael Ghasri var 14 år blev hans pappa Nader felmedicinerad på sjukhuset och blev till följd av det svårt sjuk. Efter att ha provat olika assistansbolag utan att känna att de fick det stöd som de hoppats på bestämde sig Michael för att ta saken i egna händer. Därför startade Michael Ghasri Kurera Omsorg 2015.

Magnus Kjellén arbetade på en ledningsnivå i ett stort omsorgsföretag och Martin Askow på myndighet och advokatbyrå. De upplevde att fokuset på det sociala arbetet i en stor organisation minskade.  Möjligheten till att göra skillnad på riktigt saknades.

När Michael, Magnus och Martin träffades 2018 insåg att de hade samma vision och drivkraft och Arktis Omsorg blev en del av Kurera Omsorg.

Idag är Kurera Omsorg ett modernt omsorgsföretag med tre verksamhetsgrenar; Personlig Assistans, Familjehem och Öppenvård & Boende. Kurera Omsorgs kontor finns i Malmö men verksamheterna verkar i hela Skåne.

Att vara tre verksamhetsgrenar ger goda synergieffekter. Våra medarbetare arbetar med socialt arbete men ur olika vinklar och med olika bakgrunder. Det gör det möjligt att utbyta erfarenheter och diskutera utvecklingsmöjligheter med andra synsätt.

Kurera Omsorg kan även erbjuda sociala arbetslösningar som andra omsorgsföretag har svårare att utföra. Vi har till exempel familjehemsplaceringar med personlig assistans och vi har möjlighet till att skapa praktikplatser och jobb för placerade ungdomar och unga vuxna.  Hos oss finns specialkompetenser och en vi har en unik vårdfläta för barn, ungdomar och vuxna.

Det som är gemensamt för Kurera Omsorgs verksamhetsgrenar är vi strävar att utföra vårt arbete med engagemang, ansvar, nytänkande och glädje.

Våra verksamhetsgrenar

Skip to content