Kontakta oss:

Ring oss:

010-265 18 00

Skicka e-post:

info@kureraomsorg.se

Låt oss kontakta dig:

Årets Unga företagare 2022

Årets Unga företagare 2022
april 29, 2022 kurera

Tack kan bland annat beskrivas som ”uttryck för tacksamhet” eller ”uppskattning”. Ordet används i uttrycket ”tack och lov” som betyder ”som väl är!” och ”lyckligtvis!”.

Vi på Kurera Omsorg vill uttrycka ”tacksamhet” för alla kunder, familjehem, klienter, och kommuner för förtroendet vi fått och får. Det är ni som hjälper oss att ständigt utvecklas så att vi kan fortsätta vårt arbete som bygger på engagemang, ansvar, nytänkande och glädje.

”Tack och lov” för alla medarbetare på Kurera Omsorg. Det är tack vare våra medarbetare som vi kan fortsätta göra skillnad som betyder.

Vinnare Årets Unga Företagare i Malmö 2022

Michael Ghasri, Kurera Omsorg

Här kommer juryns motivering:

”Michael har startat och driver Kurera Omsorg efter att själv ha fått uppleva betydelsen av välfungerande och personlig omsorg i familjen. Med personliga erfarenheter och brinnande passion har Michael byggt en verksamhet som växer, både i omsättning och i människors hjärtan. En viktig faktor i Michaels företagsbyggande är personligt engagemang och förmågan att sprida detsamma till sina kollegor. Arbete bygger på empati, förmåga att lyssna och att anpassa situationer utifrån det som händer i verksamheterna. Verksamheten bygger på personalens personligheter och gruppdynamiken dem emellan. Michael sätter stort värde i personalens möjlighet att vara med och utveckla verksamheten. Michael vill skapa en arbetsplats där folk verkligen vill jobba och har lyckats rekrytera personer som får utvecklas i sina roller. Michael anser att om man ska jobba med en verksamhet från hjärtat så har man ibland mindre marginaler. För att öka lönsamheten så har Michael byggt upp olika verksamheter som ger varandra synergier. Det gör det också roligare att jobba.

Michael Ghasri utses till Årets Unga Företagare i Malmö 2022 för sitt brinnande engagemang och för sin förmåga att skapa positiv företagskultur som spiller över positivt på vårdtagarna.”

Skip to content