Kontakta oss:

Ring oss:

010-265 18 00

Skicka e-post:

info@kureraomsorg.se

Låt oss kontakta dig:

Vi välkomnar Martina Dahlqvist!

Vi välkomnar Martina Dahlqvist!
mars 14, 2022 lmg
Martina Dahlqvist kurera omsorg

Vi välkomnar Martina Dahlqvist, Kurera Omsorgs nya Marknads- och Etableringsansvarig inom Personlig Assistans.

Martina har en lång erfarenhet av personlig assistans ur flera olika roller. Martina arbetade tidigare som regionchef på ett stort assistansbolag och vi är väldigt glada att välkomma Martina och hennes viktiga kompetens till Kurera Omsorg.

Martina har en bakgrund som sjukgymnast och startade karriären på ett äldreboende i Italien. Hon beskriver sig själv som att hon brinner för målgruppen och för utvecklingen av personlig assistans. Martina kommer att arbeta med att utveckla Kurera Omsorgs arbete med personlig assistans. Hon kommer arbeta med att utveckla vårt kvalitetsarbete och undersöka möjligheter att starta upp nya LSS-verksamheter.

Martina beskriver sig som en livsnjutare med hjärtat på rätt plats. Hon bryr sig om människor och tycker om att ta vara på varje dag. Martina är mamma till två barn, Malmöbo i själen, inte rädd för testa på nya saker och utmaningar.

På fritiden tycker Martina om att röra sig, även om hon gärna hade önskat att det blev ännu mer motion. Barn och umgänge med familj och vänner upptar stor del av tiden och då är det alltifrån vindrickande, konserter, resande till korvgrillning i skogen.

Vi är otroligt glada att välkomna Martina in i vårt assistansteam!

Skip to content