Kontakta oss:

Ring oss:

010-265 18 00

Skicka e-post:

info@kureraomsorg.se

Låt oss kontakta dig:

Vi  är mycket glada att få välkommna Peter Eriksson till Kurera Omsorg

Vi  är mycket glada att få välkommna Peter Eriksson till Kurera Omsorg
november 21, 2023 lmg
Peter Eriksson kurera omsorg öppenvård stödboende

Peter är en stabil socialarbetar som inte i första hand är reaktionär utan litar på processen. Peter kommer arbeta som coach/öppenvårdsbehandlare på Kurera Stöd & Boende.

Peter är socionom i grunden och har en gedigen erfarenhet i utredningsarbete med unga vuxna från socialtjänsten i Malmö. Vi är övertygade om att just kopplingen mellan att tidigare har varit utredare för målgruppen som dominerar Kurera Stöd & Boende skapar en bra förförståelse för vad som förväntas av tjänsten vi erbjuder men också värdefull insikt i vad som gör skillnad och fungerar över tid i olika typer av ärenden.

Peter är en familjefar och kommer från en elitbakgrund inom innebandy. Träning är en natrulig och självklar del i hans liv. Fråga gärna Peter något om tekniker i marklyft eller om smala hip-hop referenser.

Peter tycker om när saker händer och ser fram emot möjligheten att arbeta klientnära för att bidra till våra klienters utecking och framtid. På Kurera Stöd & Boende arbetar vi just nu med Tanke-Handling-Känsla och vi vet att Peter tillsammans med oss att fortsätta bidra till utvecklingen av Kurera Stöd och Boende.

Läs mer om Stödboende & Öppenvård från Kurera Omsorg.

Skip to content