Kontakta oss:

Ring oss:

010-265 18 00

Skicka e-post:

info@kureraomsorg.se

Låt oss kontakta dig:

Vi välkomnar Nilay Elazi till Kurera Omsorg

Vi välkomnar Nilay Elazi till Kurera Omsorg
oktober 31, 2023 lmg

Blekinge möter Malmö och Nilay Elazi möter oss på Kurera Hem som familjehemskonsulent. Med sin kunskap och sitt lugn golvar hon oss med sin fantastiska närvaro. Nilay är personen som inte ser hinder utan enbart lösningar. Hennes motto är: ”problem finns för att kunna lösas”.

Nilay har en skarp känsla för andra människors mående och har en god förmåga att lyssna in. Med sin stora personlighet är hon en tillgång för barnen och familjerna som vi möter i vårt arbete som familjehemskonsulenter.

Nilay har upplevt långa landet Sverige genom att flytta till Luleå för att studera beteendevetenskap och hon har också en magister i sociologi. Kärleken kallade hem henne till Malmö, vilket var tur för oss och för kärleken.

Nilay är gruppens Ernst Kirchsteiger, en kreativ själ som älskar att pyssla, baka, anordna kalas och sy. Vill du umgås med henne får du räkna med en pensel i handen och en cykeltur i Malmö som tack.

När hon inte arbetar så pockar familjen, vänner och släkten på hennes uppmärksamhet, eller cykeln i förrådet.

Vi på Kurera Hem är tacksamma över att ha Nilay i vår grupp, där hon bidrar med sin kunskap och värme till våra familjer och barn.

Skip to content