Kontakta oss:

Ring oss:

010-265 18 00

Skicka e-post:

info@kureraomsorg.se

Låt oss kontakta dig:

Vi välkomnar Andrea Claar!

Vi välkomnar Andrea Claar!
januari 29, 2021 kurera

Vi välkomnar Andrea Claar, Kureras nya coach/öppenvårdbehandlare!

Andrea har en lång erfarenhet av både stödboende och som utredande socialsekreterare för framförallt klienter, 18-24 år, i Lunds kommun. Arbetet med klienter vars bakgrund ligger i både kriminalitet, missbruk, skyddsärenden och hedersproblematik är något som Andrea engagerat sig extra mycket i.

Andrea drivs av att vara mitt i det sociala förändringsarbetet och är duktig på att skapa relationer. Att vara nyfiken är en given förutsättning för att tillsammans med sina klienter hitta ett gemensamt projekt för förändring. Genom hennes nyfikenhet, engagemang och driv är Andrea alltid på jakt efter utveckling och vi på Kurera Stöd & Boende är jätteglada över att Andrea kommit till oss och bidrar till fortsatt kvalitet! På fritiden gillar Andrea att baka. Sötebröd, morotskaka eller chokladkaka är paradbaket. Vidare lägger Andrea en del av sin tid som fotbollstränare för ett lag med pojkar och flickor i Uppåkra IF.

Andrea kommer med sin kompetens och bakgrund bli ett stort tillskott till vårt fortsätta arbete med stödboende och öppenvård men också i utvecklingen av vår verksamhetsgren med skyddat boende och våld i nära relationer.

Skip to content