Kontakta oss:

Ring oss:

010-265 18 00

Skicka e-post:

info@kureraomsorg.se

Låt oss kontakta dig:

Vi välkomnar Maria Lowall!

Vi välkomnar Maria Lowall!
januari 25, 2021 kurera

Vi välkomnar , Kureras nya familjehemskonsulent!

Maria kommer att vara med att rekrytera, utreda, handleda och utbilda våra familjehem. Hon har en lång utbildnings- och yrkesbakgrund från socialtjänst och privat verksamhet. Maria kommer senast från en tjänst som 1:e socialsekreterare. Där har hon ansvarat för verksamhetens metodutveckling och implementera detta. Maria är utbildad socionom och har 20 års erfarenhet av socialt arbete. Maria har arbetat med både familjerätt, familjehemsvård och metodutveckling i kommunal regi.
Maria är glad, utåtriktad och duktig på att skapa relationer. Hon har en förmåga att möta, se och lyssna på människor som befinner sig i utsatta situationer och komma fram till lösningar utifrån behov och situation. Vi är övertygade om att Maria med sina erfarenheter, kunskaper och personliga egenskaper kan hjälpa oss att utveckla vår familjehemsverksamhet.

På fritiden tycker Maria om att njuta av både natur och storstad, ta långa promenader med hunden Majken och umgås med nära och kära. Vi är jätteglada att ha Maria i vårt familjehems team och ser framemot att ta del av hennes kunskap och erfarenhet!

Skip to content