Kontakta oss:

Ring oss:

010-265 18 00

Skicka e-post:

info@kureraomsorg.se

Låt oss kontakta dig:

Vi välkomnar Birgitta Bergström och Fia Thörn, Kurera Omsorgs personliga assistansteam i Västervik!

Vi välkomnar Birgitta Bergström och Fia Thörn, Kurera Omsorgs personliga assistansteam i Västervik!
december 6, 2022 lmg

Det är högtid att introducera våra fina medarbetare på Kurera Omsorgs kontor i Västervik, Birgitta Bergström och Fia Thörn. Tillsammans ansvarar Birgitta och Fia för den personliga assistansen i Västervik, som Kurera Omsorg startade i augusti.

Birgitta Bergström arbetar som Uppdragschef i Västervik

Birgitta är uppvuxen i Västervik och har en lång erfarenhet av personlig assistans ur flera olika roller. Birgitta har arbetat som personlig assistent samt uppdragschef i nästan 10 år på ett annat assistansbolag.

Birgitta gillar sociala sammanhang och mötet med människan. Birgitta gillar att göra skillnad och att se kunder och personal utvecklas. Birgitta beskriver sig som glad, rättvis och tycker om att ha kontakt med kunder och assistenter.

På fritiden är Birgitta delaktig i ett biståndsprojekt som arbetar med insamling av kläder till personer i utsatta områden, med ett extra fokus på personer med funktionsvariationer. Utöver det tar Birgitta gärna promenader i alla väder, läser böcker och tar hand om sina fyra katter.

Fia Thörn arbetar som koordinator i Västervik

Fia uppvuxen i Gamleby och har också en lång erfarenhet av personlig assistans. Fia har arbetat i flera olika roller inom omsorg, bland annat har Fia arbetat inom hemtjänst, som personlig assistent och har arbetat på assistanskontor. Som koordinator kommer Fia arbeta med arbetsuppgifter som rekrytering, evenemang, och med allt som har med assistans att göra.

Utöver omsorgsyrken har Fia drivit en blomsterbutik, arbetat som massör och har en utbildning i friskvård och kostkonsult. Fia beskriver sig som påhittig, lösningsfokuserad och lite envis. Om det dyker upp ett problem finns det en lösning. Fia gillar också mötet med människan och vill att våra kunder ska bli sedda och vara delaktiga i sin assistans.

När det kommer till fritiden gillar Fia att vara i naturen, ute på sjön och hon har ett stort hästintresse. Mycket tid spenderas också med barn och barnbarn.

Kontoret i Västervik

Både Birgitta och Fia är väldigt måna att kontoret ska vara en naturlig mötesplats för kunder och assistenter. Varje torsdag arrangeras en kundträff där våra kunder hittar på allt möjligt. Under hösten har det till exempel spelats bingo, varit halloweenmaskerad och gjort pepparkakshus.

Vi är så glada att välkomna Birgitta och Fia till vårt assistansteam!

Vill ni veta mera, besök gärna kontoret på Storgatan 28!

Skip to content