Kontakta oss:

Ring oss:

010-265 18 00

Skicka e-post:

info@kureraomsorg.se

Låt oss kontakta dig:

Vi välkomnar Molly Moberg till Kurera Omsorg!

Vi välkomnar Molly Moberg till Kurera Omsorg!
juni 5, 2024 Emmie

Kurera Omsorg är glada att meddela att Molly anslutit sig till oss och börjat sin tjänst som familjehemskonsulent på Kurerar Hem. Vi välkomnar Molly!

Molly är Malmökontorets nya tillskott på Kurera Hem och kommer arbeta som familjehemskonsulent. Hon har en lång utbildnings- och yrkesbakgrund, vilket vi på Kurera Hem är glada för, då hon kan dela med sig av sitt engagemang och kunskap till våra familjehem.

Molly kommer från Skåne och är uppvuxen i Bjärred. Hon började sin karriär i socialtjänstens regi och har därefter arbetat som utredare inom barn och unga samt i familjehemsvården i över 8 år. Molly har en socionomutbildning samt vidareutbildningar som handledare och ICDP- vägledande samspel steg 1 och 2.

Molly har ett stort intresse av människor och redan som student var hon aktiv med att jobba inom HVB-hem, äldreomsorg och olika samtalsgrupper genom rädda barnen.

Molly sökte till oss på Kurera Omsorg för att kunna ha möjlighet att jobba mer aktivt med familjehemsvård, att få komma ett familjehem nära och vara ett stöd och bollplank i med- och motgångar. Molly tror på relationsskapande där tillit, transparens och humor är en viktig del för att kunna uppnå god kvalité och en stabil familjehemsvård.

När Molly inte jobbar fångar hon gärna människor i stunden med sitt stora intresse för fotografi. Hon tycker även om att gå på loppis och fynda allt från möbler till prylar. Träffa sin familj och vänner gör hon gärna med mycket middagar där hon har nära till skratt.

Med sin glädje, kunskap, och öppenhet är hon en stor tillgång för oss på kontoret, familjehemmen och de placerade barnen.

 

Skip to content