Kontakta oss:

Ring oss:

010-265 18 00

Skicka e-post:

info@kureraomsorg.se

Låt oss kontakta dig:

Vårt Göteborgskontor

Vårt Göteborgskontor
april 26, 2024 Emmie

Kurera Omsorg växer och vi är mycket glada att få presentera vårt nya kontor i Göteborg. Först på plats i Göteborg av våra tre verksamheter är Kurera Hem. Kontoret bemannas idag av två erfarna och kompetenta familjehemskonsulenter, Fanny och Jessica. Kurera Hem kommer kunna bistå kommunerna i Göteborg med omnejd med kvalitativ familjehemsvård där Kurera är ett av 20 bolag som är certifierande av RFF (Riksförbundet för Förstärkt familjehemsvård).

Etableringen i Göteborg och Västra Götaland har gott över förväntan och verksamheten växer med ytterligare en medarbetare under sommaren. Ni hittar vårt kontor på Kungsporten 4A i Billdal.

Lär känna Fanny och Jessica

Fanny Thoren

Fanny blev färdig med sin socionomutbildning 2010. Fanny har bland annat arbetat med vuxna människor med missbruksproblematik, på mottagningsenheten, inom försörjningsstöd samt med kontaktbistånd och som familjehemssekreterare. Efter några år inom socialtjänsten valde hon att söka sig till privat regi och har arbetat som familjehemskonsulent de senaste 10 åren.

Fannys största intressen är hästar och att rida, träna och tävla dressyr. Fanny utbildar sig även inom hästyrket och drömmen är att en dag att kunna kombinera hästyrket och yrket som familjehemskonsulent. Hennes vision är att kunna erbjuda de placerade barnen en möjlighet att vistas bland dessa fantastiska djur.

Jessica Elofsson

Jessica har varit socionom sedan 2001. Hon har ett gediget arbete bakom sig inom socialtjänsten, då hon har arbetat med både ekonomiskt bistånd, kvinnofrid, LSS samt som barnutredare och familjehemssekreterare. Efter 10 år inom kommunen valde hon att fortsätta sin resa inom olika privata verksamheter. Hon har sedan 10 år tillbaka arbetat som familjehemskonsulent.

När Jessica inte arbetar så håller hon på med sin frimärkssamling. Hon har även insett att med åldern så kommer ett stigande intresse för antikvariat och loppisar. Jessica är en kreativ person som älskar att få utlopp för sin kreativitet i hemmet, allt från att måla en tavla till att flytta runt möbler.

Slutligen

Vi på Kurera Hem är väldigt glada över att ha Fanny och Jessica hos oss. Med sin stora erfarenhet inom det sociala arbetet är de en tillgång både för oss, för familjerna och för de placerade barnen.

Vi på Kurera hem välkomnar varmt Fanny och Jessica in i gänget!

Skip to content