Kontakta oss:

Ring oss:

010-265 18 00

Skicka e-post:

info@kureraomsorg.se

Låt oss kontakta dig:

Säg hej till våra nya kundansvariga – Hanna & Julia!

Säg hej till våra nya kundansvariga – Hanna & Julia!
oktober 23, 2019 kurera

Vi är jättestolta att presentera vår nya kundansvariga i den personliga assistansen. Vi är supernöjda att välkomna Julia och Hanna in i teamet!

Vi har under 2019 fått in många nya kunder vilket vi är glada för. För att kunna upprätthålla vår personliga kontakt och vår kvalité har vi blivit fler på kontoret. Hanna och Julia kommer tex arbeta med att se till att våra kunder har personal, att det finns ett schema att jobba efter, hålla i personalmöten och hjälpa till med alla möjliga situationer som kan uppstå när man arbetar med personlig assistans.

Här nedan följer en kort bakgrund om Julia och Hanna:

Hanna har en utbildning i personlig assistans och tidigare arbetat som samordnare på en av våra arbetsplatser. Hanna gjorde ett fantastiskt jobb som samordnare och vi är glada att ha henne på kontoret.

Julia är utbildad socialpedagog och har över tio års erfarenhet inom yrket personlig assistans. Julia har arbetat som personlig assistent, samordnare och kundansvarig innan hon kom till oss på Kurera Omsorg.

Vi är helt säkra, och vi har redan sett bevis på, att Hannas och Julias erfarenhet och kunskaper kommer att driva Kurera Omsorg framåt!

Skip to content