Kontakta oss:

Ring oss:

010-265 18 00

Skicka e-post:

info@kureraomsorg.se

Låt oss kontakta dig:

Vi välkomnar jurist Karolina Kohlström till Kurera Assistans!

Vi välkomnar jurist Karolina Kohlström till Kurera Assistans!
mars 3, 2023 lmg
Karolina Kohlström kurera assitans

Karolina kommer att arbeta som jurist och vara våra kunder behjälplig med ansökningar och överklaganden samt arbeta med Kureras kvalitetsarbete.

Karolina är en tävlingsinriktad, driven och nyfiken person som gillar att ha många bollar i luften. Hon är den morgonpigga typen och brukar vara först på kontoret.

När Karolina studerade till jurist arbetade hon på en gruppbostad. Det var där intresset växte för att hjälpa människor till ett rättvist liv och en likvärdig delaktighet i samhället. Därför blev det just humanjuridik.

Som första arbete som jurist arbetade Karolina som förmånshandläggare och kontrollutredare på Försäkringskassan. När myndighetsvärldens ramar blev för trånga såg Karolina chansen att kunna hjälpa människorna bättre till att nå sin fulla potential genom att arbeta på ”andra sidan”.  Där har hon stannat och Karolina kommer senast från en anställning som jurist på ett större assistansbolag.

När Karolina inte arbetar hänger hon i idrottshallar med barnen och då är det fotboll, handboll, brottning och taekwondo som gäller. Karolina är familjekär och spenderar gärna tid hemma med familjen.

För Karolina är det viktigt att säkerställa kundernas rättigheter och ha dem i fokus. Karolinas stora styrka är förmågan att se helheten i assistansen för kunden, att förena myndigheternas högt ställda krav med en hållbar vardag. Karolina kommer också att bidra till Kurera Assistans kvalitetsarbete framåt. Vi är så stolta att välkomna Karolina till vårt assistansteam!

Skip to content