Kontakta oss:

Ring oss:

010-265 18 00

Skicka e-post:

info@kureraomsorg.se

Låt oss kontakta dig:

Vi välkomnar Olof Petersson, Kurera assistans nye uppdragschef.

Vi välkomnar Olof Petersson, Kurera assistans nye uppdragschef.
februari 8, 2023 lmg
Olof Petersson, Kurera assistans

Olof började sitt arbetsliv inom LSS som timvikarie för 18 år sedan, som boendestödjare. Sedan dess har han hunnit arbeta med en rad olika saker, men den röda tråden har alltid varit LSS.

Olof har arbetat med arbetsledning, handledning och utbildning i 10 års tid. För 8 år sedan kom han in på personlig assistans och har sedan dess varit kvar. För Olof är personlig assistans LSS på riktigt. Han har en pedagogisk utbildning med inriktning på neuropsykiatri, som han har kompletterat med arbetsrätt.

Olof har stor erfarenhet och kunskap kring att arbeta med personer inom autismspektrumet. Hans spetskompetens ligger i att arbeta med utmanande beteenden och han är övertygad om att handledning och utbildning är nycklarna till personalens framgång i sitt arbete. Där vet vi att Olof har mycket att ge hos Kurera Assistans.

Olof är social, framåt och gillar när det händer saker. Han är en glad och positiv människa, som har svårt att se hinder för att åstadkomma saker. Han trivs där det sker förändring och utveckling samt motiveras av utmaningar.

På fritiden är Olof ute i skog och natur och rör sig, annars så tycker han det är kul med byggnadsvård och att laga mat till familj och vänner.
Olofs övriga styrkor ligger i struktur, utveckling och förändring, vilket ligger väl i tiden på den resa Kurera Omsorg befinner sig i just nu. Därför är vi väldigt glada att välkomna Olof till vårt assistansteam!

Skip to content